Csirkeszárny leves húsgombóccal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Anna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

25

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Csirkeszárny leves húsgombóccal

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: 4 db

*

Elkészítés:

Elkészítés:A zsiradékon a zőldségeket megpárolom, a szárnyakat ketté vágom,sózom, borsozom, felöntöm vízzel,beleteszem a paprikát, a babér levelet,egy tyúkhus leves kockát. Közben elkészítem a gombócokat. Arízst megpárolom, előfőzm, majd ha hült , összekeverem a darált hússal, 1 tojással, sózom, picit borsozom,és ha a leves felfórt pici gombócokat csinálok belőle, vízes kézzel és belerakom. Ha megfőtt, 2 tojást felhabolok, teszek hozzá búzadarát, össze keverem, és bele szaggatom a levesbe,1 zeller levelet belefőzök, attol jó íze lessz, kiadós laktató étel.

Csirkeszárny leves húsgombóccal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkeszárny leves húsgombóccal