Csirkesaláta joghurtos burgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

20 dkg csirkeaprólék főzött maradék
20 dkg héjában főtt burgonya
2 alma
10 dkg csemege uborka
2 dl joghurt
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöld díszítéshez

*

Elkészítés:

Hús levesből megmaradt csirkehúst kicsontozom, bőrét leválasztom, majd kockára vágom.
A héjában megfőzött és megtisztított burgonyát felkockázzuk. Az uborkát felkarikázzuk, a héjas almát kisebb darabokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát lereszeljük vagy nagyon finomra vágjuk, a hagymával ízesítjük, majd beleforgatjuk az előkészített alapanyagokat. Petrezselyemzölddel, tojáskarikával és almaszelettel díszíthetjük. Hidegen tálaljuk

Csirkesaláta joghurtos burgonyával