Hozzávalók:
20 dkg csirkeaprólék főzött maradék
20 dkg héjában főtt burgonya
2 alma
10 dkg csemege uborka
2 dl joghurt
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöld díszítéshez
*
Elkészítés:
Hús levesből megmaradt csirkehúst kicsontozom, bőrét leválasztom, majd kockára vágom.
A héjában megfőzött és megtisztított burgonyát felkockázzuk. Az uborkát felkarikázzuk, a héjas almát kisebb darabokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát lereszeljük vagy nagyon finomra vágjuk, a hagymával ízesítjük, majd beleforgatjuk az előkészített alapanyagokat. Petrezselyemzölddel, tojáskarikával és almaszelettel díszíthetjük. Hidegen tálaljuk