Hozzávalók:
6 db csirke szárnya,vagy combja,
2 evk törött piros paprika
fél kg tarhonya
1 nagy fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 púpos mokka kanál só
1 zöld paprika
.1 nagy paradicsom.
*
Elkészítés:
A csirke húst elő készítjük,kisebb darabokra,és a vörös hagymát apróra darabolom,és a kb négy literes lábasba tesszük az étolajat.,és az apróra vágott vöröshagymát ,és donszteljük,és a husit rá tesszük ,és a sót,és a piros paprikát,a zöld paprikát,és a nagy paradicsomot,és kicsit az egészet meg dinszteljük,és annyi vízzel engedjük fel,hogy a husit el lepje.Amikor meg főtt majd nem csak náhány perc híján,,akkor a forrásban lévő pörkölbe bele keverjük a fél kg tarhonyát,ha szükséges vizet pótoljunk,mert a tarhonya negyed óráig biztosan meg puhul,egy próba kóstolás mielőtt el zárjuk alatta a lángot,és kész.Savanyúságot fogyaszthatunk hozzá,és így fincsi.
				
															
															

