Hozzávalók:
4 db csirkecomb filé, 40 dk csirkemáj, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, vegeta, bors, oregánó, 20 dk bacon szeletelt, pici vaj, zsemlemorzsa, 2 cs petrezselyemlevél, 2 db zellerlevél, 10 szem aszalt sárgabarack, 30 dk trapista, 6 db tojás, só
*
Elkészítés:
A combot falatokra felaprítom, a májat is apróra vágom, a petrezselyem levelet is apróra a zellerlevélle együtt, a barackot is, fokhagymát átnyomom, a vöröshagymát lereszelem, vegeta, bors, oregánó ( ízlés szerint ).
A tojásokat összekeverem a reszelt sajttal egy külön edényben.
A kuglófsütőt kikenem vajjal, beszótom zsemlemorzsával és beleterítgetem a bacont.
Erre teszek egy réteget a húsos masszából, meglocsolom a sajtos tojáskeverékkel, majd jöhet a következő húsos massza.
Nekem sajnos csak félig lett a sütőm, legközelebb mindenből duplán teszek és akkor magasabb lesz, de így is nagyon finom volt.