Csirkeragu leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Timcsi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Haladó

Csirkeragu leves

Recept leírás:

Hozzávalók:

csirkeaprólék(én farhátat, szárnyat, zuzát és szivet használtam)
sárgarépa
gyökér
karalábé
borsó
gomba
tejföl
ételízesítő
őrölt fehérbors
http: //www.toldifuszer.hu
leveskocka

*

Elkészítés:

A csirkaaprólékot feltettem főni, mint a sima húsleveshez. Forrás után lehaboztam, és takaréklángon főzni kezdtem ételízesítővel és őrölt fehérborssal megszórva. Mikor a hús már puhult egy kicsit, beletettem mellé a kockára vágott sárgarépát, gyökeret, karalábét. Mikor már ezek is majdnem megfőttek, belekerült a zöldborsó és a gomba, valamint a leveskocka, és még annyi víz, hogy leves sűrűségű legyen. Végül egy pohárnyi tejfölt  felöntve egy kis forró levessel elkevertem és beleöntöttem a többi leveshez, , és miután újra felforrt, elzártam a gázt.

Csirkeragu leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkeragu leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!