Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
5
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,

A sült zöldség az egyik legegyszerűbb, legfinomabb és legegészségesebb köret vagy főétel. De ismerős az érzés, amikor valami mégsem az