Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
5
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő

Van egy ital, amelyről elég csak megérezni az illatát, és máris beköltözik a tél a konyhába. A fahéj, a szegfűszeg,