Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
5
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél hajlamos arra, hogy szürkének tűnjön: rövidebb nappalok, hideg levegő, kevesebb friss gyümölcs és zöldség. A konyhában mégis egészen

A tél beköszöntével a konyha valahogy ösztönösen a melegebb, selymesebb, megnyugtatóbb ízek felé fordul. Ilyenkor kerül elő gyakrabban a méz

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden