Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
5
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2evk. méz
4evk. mustár
só,bors
*
Elkészítés:
Csirkemmellet sózni, borsozni majd serpenyőben átsütni. A mézet mustárral összekeverni és átforralni. Végül a szósszal nyakonöntjük a csirkét, hozzá rizst tálalunk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor