Hozzávalók:
50 dkg filézett csirkemell
10 dkg paprikával töltött olajbogyó
10 dkg feta sajt
1-2 gerezd fokhagyma
olaj, friss oreganolevelek
só, bors
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
A csirkemelleket megtisztítjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával (én ilyen esetekben fokhagymakrémet használok) ízesítjük.
Forró olajon mindkét oldalon megsütjük. Hozzáadjuk a felszeletelt töltött olajbogyókat a levével együtt. Felaprított, friss oreganolevelekkel fűszerezzük, és fedő alatt összemelegítjük.
Végül a húsdarabokra 1-1 szelet feta sajtot fektetünk, és fedő alatt ráolvasztjuk.
Párolt rizzsel vagy hasábburgonyával körítjük. Én most görög salátával tálaltam.