Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 szelet 2,5 cm cson tnélkül karaj, só a húshoz, 35 dkg csirkemáj,3 db újhagyma, 2 ek olaj, 4 szelet trappista sajt, 1 teáskanál majoránna, 1 mokkáskanál őrölt bors, SÓ NEM KELL A MÁJRA! 2 db tojás, 3 ek liszt, 5 ek zsemlemorzsa, bő olaj a sütéshez.
*
Elkészítés:
Elkészítése: Minden hússzeletet bevágok, (nem kell át vágni ) és ki klofolok, besózom, és piheni hagyom addig míg a tölteléket elkészítem.
A hagymát kevés olajon üvegesre pirítom.
A csirke májat 4 felé vágom, és ráteszem a hagymára, majoránna, és borssal megszórom és gyorsan fehéredésig kavarom, nem sózom.
Hagyom kihűlni, majd minden hússzeletet megtöltöm a májjal és egy szelet sajtot teszek rá.
Felgöngyölöm és hús tűvel meg tűzöm, lisztben, tojásban, zsemlemorzsában, beforgatom és bő olajban kisütöm.
Én petrezselymes új burgonyával tálaltam.