Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A tésztát (én fordos nagy kockával készítettem) sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a feldarabolt csirkemájat.
Felöntjük vízzel, sózzuk-borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük, fokhagymát belepréseljük.
Kb.
15 perc után hozzáadjuk a gombát, és tovább sütjük.
A felvert tojásokat ráöntjük, és átforgatva kb.
5-6 percig sütjük.
Egy tálat olajjal kikenünk, beletesszük a tésztát, rá a gombás máj.
Ráöntjük a tejfölt, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad és megsül.