Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
50 dkg krumpli
2 tojás
2 EK burgonyakeményitő
2 db hagyma
2 EK zsír
3-4 gerezd fokhagyma
1 cs. sütőpor
só, majoranna, őrölt bors, darált kömény
*
Elkészítés:
Ezt a receptet egy szlovák internetes oldalon találtam és gondoltam kipróbálom. Itt a recept, tessék :
A hagmát apróra vágjuk és a zsíron megdinszteljük.
Egy tálba beletesszük az összevágott csirkemájat, a reszelt krumplit, tojásokat, burgonykeményitőt /Solamyl/
sütőport,fokhagymát és fűszerezzük izlés szerint. Végül hozzáadjuk a megdinszetelt hagymát. Összekeverjük.
Atepibe sütőpapírt rakunk és erre kanalazzuk a csirkemájas keveréket. 180 fokos sütőbe rakjuk és 20 percig sütjük, majd megfordítjuk a tócsnikat és újabb 15 percig sütjük őket.
Ha megsült , burgonypürével tálaljuk, Kb 12 db tócsni jjön ki ebből az adagból. Hidegen nagyon finom friss kenyérrel, paprikával.