Hozzávalók:
150 g orsótészta
3 db csirkemáj
10 dkg szeletelt sonka
3 evőkanál tejföl
2 kanál májkrém, vagy 10 dk.- kenőmájas
1 evőkanál balzsamecet
kevés só
frissen őrölt bors
*
Elkészítés:
A tésztát sós, enyhén ecetes vízben megfőzöm, leszűröm lecsepegtetem.
3 db.
csirkemájat megsütök, majd mikor kihűlt, apró kockákra vágom.
A szeletelt sonkát nagyon apróra kockázom, majd elkeverem 3 evőkanál tejföllel, 2 evőkanál májkrémmel, vagy kenőmájassal, 1 evőkanál balzsamecettel, és a csirkemáj darabokkal.
Enyhén megsózóm, borsot őrlök rá, és lazán, összeforgatom a tésztával.
Színes paprikával, májdarabokkal, zöld salátával díszítem.