Hozzávalók:
500 g sertés karaj (csont nélküli)
Rizsliszt
1 db vöröshagyma
200 g máj – csirke
1 közepes fej paradicsom
1 paprika (nagyobb) lilahagyma
1 db tojás (közepes, M-es méretű)
só
csombor (borsikafű)
zöldség zöldje – aprított
100 g cukkinisajt
5 evőkanál zsír
*
Elkészítés:
A megtisztított vöröshagymát felkockázom, majd zsíron megpirítom.A kockára vágott májat a hagymához rakom, tovább pirítom. A lilahagymát, a paradicsomot és a paprikát felszeletelem és azt is hozzáadom . Végül fűszerezem.Ha a máj megpuhult, ráütök egy tojást és addig keverem, amíg teljesen megsül a fehérje.
A kiklopfolt húst sózom, lisztbe forgatom, majd zsíron mindkét oldalát megsütöm.Tepsibe rakom egymás mellé a húsokat.
A natúr húsokra ráhalmozom a csirkemájas ragut, majd megszórom cukkinisajttal. Sütőbe rakom, 200 C-on 10 percig sütöm. Köretnek sok mindent lehet használni. Jó étvágyat kívánok hozzá! https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan


