Csirkemáj nyárson

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Csirkemáj nyárson

Recept leírás:

Hozzávalók:

½ kg csirkemáj
1 cs. szeletelt bacon
4 db paradicsom
2 db zöld paprika
2 db sárga paprika
4 fej vöröshagyma
őrölt fekete bors
majoránna
grill fűszer

étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés: A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A májat megtisztítjuk, felekre szedjük.
Elkészítés: A májat fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és 10 percig állni hagyjuk. A fél májakat egy-egy szelet baconbe tekerjük és a zöldségekkel felváltva nyársra, vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük és megszórjuk grillfűszerrel. A nyársakat grillrácsra vagy  kiolajozott tepsibe fektetjük és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

Csirkemáj nyárson

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkemáj nyárson