Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
50 dkg csirkemáj
1 nagy fej hagyma
bors
kakukkfű
1erős almapaprika
1 tojássárgája
só
paradicsom
paprika
kígyóuborka
*
Elkészítés:
A tésztát szobahőmérsékleten kiengedtem, majd kinyújtottam a két rúdba. A vöröshagymát az almapaprikát megdinszteltem, majd rádobtam a megtisztított, csíkokra vágott májat.
Frissen darált borssal megszórtam, rátépkedtem úgy fél evőkanálnyi kakukkfű levélkéket, és két-három percig nagy lángon pirítottam (addig, amíg ha kettévágod, már nem véres, kifehéredik. Végül megsóztam, és beletekertem a tésztába. Megkentem tojássárgájával és forró sütőben 30 percig sütöttem, vegyes salátával tálaltam.