Hozzávalók:
1 kg csirkemáj
3 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 mk gyömbér
1 kávéskanál curry
5 db sárgarépa
3 db paradicsom
3 db kaliforniai paprika
200 g gomba
1 csokor snidling
1 kávéskanál szardellapaszta
1 csokor koriander
1 ek keményítő
*
Elkészítés:
A csirkemájat kevés olajban megpörkölöm.
Kiveszem, majd ugyanebben a lében, a nagyobb darabokra vágott hagymát és a szétnyomott fokhagymát kicsit megpárolom.
Beleteszem a karikára vágott sárgarépát, majd a nagyon apróra kockázott paradicsomot is.
Hozzáadom az apróra vágott gyömbért, vagy gyömbérport és a curry fűszerkeverékből, 1 kiskanálnyit.
Kevés halszószt, vagy szardellát, ezek hiányában, csipet sót teszek az edénybe.
Kicsit később belekerül a paprika, majd a szeletelt gomba és az apróra vágott snidling, korianderzöld (vagy petrezselyemzöld) is.
Keményítő szórással, kicsit sűrítem, kevergetés mellett.
Erre nem feltétlenül van szükség!
Rizzsel, vagy tésztával tálalom.


