Csirkefarhát leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Csirkefarhát leves

Recept leírás:

Hozzávalók:

3 db csirkefarhát
2 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
1 kis  zellergumó
1 kis karalábé
1 krumpli
1 hagyma
3 cikk fokhagyma
szemes bors
gyömbér
szerecsendió

ételízesítő
petrezselyem és zeller zöld

*

Elkészítés:

A csirkefarhátat kettévágom,  alapos mosás után hideg vízben felteszem főni, nagy lángra, majd amikor felforrt  leszedem habját. A zöldségeket kisebb darabokra vágom, mert a farhát hamar megfő, belerakom a levesbe, majd a fűszereket is, ezután gyöngyözve főzöm.  Kb. 1 óra alatt kész is van. Lehet hozzá bármilyen levesbetétet adni, kifőtt tésztát, grízgaluskát, esetleg 1 májkrémből készített májgaluskát is.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkefarhát leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!