Csirkecombok sörös pácban

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csillus

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Csirkecombok sörös pácban

Csirkecombok sörös pácban

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 drb csirkecomb
1,5dl barna sör
1 ek akácméz
1 ek mustár
10 szelet füstölt szalonna
só,fokhagyma.

*

Elkészítés:

Csirkecombokat megmossuk,megsózzuk és bekenjük az átpréselt fokhagymával.Sütő tálba vagy jénaiba lerakjuk a szalonna csíkokat és rá a  csirkecombokat ,majd sütőbe tesszük.
Elkészítjük a páclét a sörből,mustárból és mézből.Sütés közben meglocsoljuk időközönként a páclével.Nagyon finom zamatos íze lett.Köretként sült krumplival kínáljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkecombok sörös pácban