Hozzávalók:
1/2 kg savanyú káposzta
//// én 1 kg használtam //
6 darab felsö csirkecomb
/// én több combbal készitettem ///
1,5 dl sör /
// mivel több combot és káposztát használta ezért 3 dl sört öntöttem rá //
só,frissen őrölt bors
olaj a tál kikenésére
én még a káposztába kevertem 1/2 csésze rizset is /// ez elhagyható aki nem szereti /
*
Elkészítés:
-jól megmossuk a combokat
-sóval és borssal befüszerezzük,igy hagyjuk állni
-egy jénait kiolajozunk az aljára fektetjük a jól kifacsart káposztát // én még bele kevertem 1/2 csésze rizset is /
-erre tesszük a combokat ,
-a húsra öntjük a sört /// s mivel én rizset is tettem 1/2 pohár vizet is aláöntöttem ///,majd alufóliával letakarjuk és előmelegitett sütőben 60 percig a sütőbe rakjuk
-a foliát eltávolitjuk és még piritjuk amig szép piros nem lesz