Csirkecombok mozzarellával töltve, römertopfban

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Krisztina

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Csirkecombok mozzarellával töltve, römertopfban

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 db csirkecomb
1 cs. mozzarella
5 szem közepes krumpli
fokhagymás-chilis fűszerkeverék

*

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, majd bekenjük a fűszerkeverékkel és 1-2 órát állni hagyjuk.
A krumplit megtisztítjuk, kockára vágjuk.
A römertopfot beáztatjuk legalább 45 percre.
Ezután az edény aljára tesszük a krumplit és sózzuk.
A combokat is megsózzuk közben a bőrét az ujjunkkal fellazítjuk.
Rátesszük a húst a kumplira, az edényre a tetejét és hideg sütőbe tesszük.
Mikor majdnem kész, a felszeletelt mozzarellát a bőre alá tesszük és tető nélkül pirítjuk.

Csirkecombok mozzarellával töltve, römertopfban

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkecombok mozzarellával töltve, römertopfban