Hozzávalók:
6 db csirkecomb /nekem 6 db nagy felsőcomb volt/
1,5 kg burgonya
4 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
4-5 levél medvehagyma
só
1 kk.cayenne bors
1 kk.őrölt kömény
2 kk.csípős paprika pehely
ételízsítő
szárnyas fűszer
http: //www.boller.hu
*
Elkészítés:
Előkészítés:A burgonyát megtisztítjuk,kockákra vagy hasábokra daraboljuk.A medvehagymát apróra vágjuk.
ElkészítésA csirkecombokat sózzuk,cayenne borssal,ételízesítővel,szárnyas fűszerrel,köménnyel,paprika pehellyel fűszerezzük.A burgonyát enyhén sózzuk,fűszerezzük és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával.A fűszeres burgonyát tepsibe terítjük és rárakjuk a combokat.Mellé tesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.Előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
Nem tettem alá se zsiradékot se vizet.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)


