Csirkecombok hagymával savanyúkáposzta- és krumpli

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Katka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

75

Nehézség

Csirkecombok hagymával savanyúkáposzta- és krumpli

Csirkecombok hagymával savanyúkáposzta- és krumpli

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

500 g savanyúkáposzta
500 g krumpli
4 db egész csirkecomb
1 nagy fej hagyma

csirke fűszerkeverék

*

Elkészítés:

A krumplit meghámozzuk és vékony karikákra vágjuk.
Pici olajat öntünk az üvegtál ( tepsi ) aljára, rárakjuk a savanyú káposztát, majd a felkarikázott krumplit, megsózzuk és csirke fűszerkeveréket is szórunk rá.
A csirkecombokat sózzuk és szintén beszórjuk a fűszerkeverékkel, majd a krumplira tesszük.
Lefedjük alufóliával és 45 percet sütjük 190 fokon.
Közben a hagymát vastagabb csíkokra vágjuk, majd ha lejárt a 45 perc, a hagymát a húsok közé tesszük és további 15 percig lefedve sütjük.
Ezután az alufóliát levesszük és még kb 15-20 percig grill fokozaton pirítjuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkecombok hagymával savanyúkáposzta- és krumpli