Hozzávalók:
500 g savanyúkáposzta
500 g krumpli
4 db egész csirkecomb
1 nagy fej hagyma
só
csirke fűszerkeverék
*
Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk és vékony karikákra vágjuk.
Pici olajat öntünk az üvegtál ( tepsi ) aljára, rárakjuk a savanyú káposztát, majd a felkarikázott krumplit, megsózzuk és csirke fűszerkeveréket is szórunk rá.
A csirkecombokat sózzuk és szintén beszórjuk a fűszerkeverékkel, majd a krumplira tesszük.
Lefedjük alufóliával és 45 percet sütjük 190 fokon.
Közben a hagymát vastagabb csíkokra vágjuk, majd ha lejárt a 45 perc, a hagymát a húsok közé tesszük és további 15 percig lefedve sütjük.
Ezután az alufóliát levesszük és még kb 15-20 percig grill fokozaton pirítjuk.


