Csirkecombok és szárnyak sütőzacskóban sütve

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Csirkecombok és szárnyak sütőzacskóban sütve

Csirkecombok és szárnyak sütőzacskóban sütve

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

6 db csirkecomb
12 db csirkeszárny
1 tk.csípós paprika pehely /chili paprika morzsolva /
2kk.cayenne bors
1 tk.majoránna
1 tk.fokhagyma por
1 kk.őrölt fehér bors
grill vagy szárnyas fűszer

2 db sütőzacskó

*

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat és a szárnyakat megtisztítjuk,sózzuk és alaposan befűszerezzük.A combokat ha nagyok több helyen csontig bevágjuk így jobban és hamarabb átsül és jobban átjárja a fűszer!Ezt megtehetjük előző nap is akkor még ízletesebb húst kapunk.
Elkészítés:A combokat és a szárnyakat külön sütőzacskóba tesszük.A zacskókat lezárjuk és több helyen húsvillával megszurkáljuk.A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.A szárnyaknak kevesebb idő is elég így azokat előbb kivehetjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkecombok és szárnyak sütőzacskóban sütve