Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A csirkecombokat megmossuk, sózzuk és bedörzsöljük csirke fűszersóval.
Olajjal kikent tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával és sütjük.
Mielőtt teljesen megsülne, levesszük róla az alufóliát és 10 percig pirítjuk.
A bulgurt sós vízbe megfőzzük.
A zöldségeket lereszeljük kevés forró zsiradékon megsütjük, majd összekeverjük a bulgurral.
A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk és kb 20×20 cm-es kockákat vágunk belőle.
A zöldséges bulgurt a tészta közepére halmozzuk, majd ráállítjuk csirkecombot.
A négy sarkát összefogjuk, batyut formázunk a tésztából.
A comb csontos részét alufóliával betekerjük, felvert tojással megkenjük és olajjal kikent tepsibe tesszük.
180 fokon sütjük, kb.
25 percig.