Hozzávalók:
4 egész vagy 8 alsó csirkecomb
napraforgó olaj
sültcsirke fűszersó
pár db pici hagyma egészben
kb. 1 dl fehér száraz bor
szőlő
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
A megmosott, megtisztított csirkecombokat megszórjuk sültcsirke fűszersóval. Majd kevés olajat öntünk a sütőedény aljára, és szépen egymás mellé helyezzük a csirkecombokat. Aláöntjük a bort, és a combokra tesszük az egész hagymákat, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, alufóliával lefedve.
Félidőben (kb. 30 perc) a szőlőszemeket belerakjuk a combok közé, kissé még pároljuk, aztán levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.