Csirkebecsinált bajorosan

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Könnyű

Csirkebecsinált bajorosan

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

Feldarabolt csirkét 2 l vízben feltesszük főzni, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Amikor felforrt, leszedjük a habját, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott répákat, a felkarikázott zellert és az egész vöröshagymát.
Amikor a hús megfőtt, a léből kiszedjük, és kicsontozzuk.
Olajban megpároljuk a szeletelt gombát, és a borral felöntjük.
A húst kisebb darabokra vágjuk, visszatesszük a levesbe, a borban megpárolt, szeletelt gombával együtt.
A levest visszatesszük a tűzre, és belekeverjük a tojássárgájával összekevert tejszínt.

Csirkebecsinált bajorosan

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkebecsinált bajorosan

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!