Csirkeaprólék leves, kagyló tésztával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Csirkeaprólék leves, kagyló tésztával

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg  csirkeaprólék(far-hát, nyak, zúza, máj, szív)
1/2 kg vegyes leveszöldség
szemes bors
szerecsendió
gyömbér

fokhagyma
kevés ételízesítő
20 dkg Soós kagylótészta

*

Elkészítés:

Az aprólékot jól kiáztatom, hogy ne legyen véres, hideg vízbe felteszem főni, nagy lángra. Amikor felforrt, a  habot leszedem, belerakom a darabolt zöldségeket, majd a fűszereket és lassú tűzön, gyöngyözve főzöm. Amikor puha  a hús, kész van. Miután leszállt a leves leszűröm. Tálaláskor a tésztára szedem és teszek bele zöldséget, főtt húst, májat, zúzát, szívet.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkeaprólék leves, kagyló tésztával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!