Hozzávalók:
15-15dkg gépsonka és füstölt tarja szeletelve,
15-15 dkg trapist és füstölt karaván reszelve,
2 db. egész,filézett csirkemell,
1 nagy csomag szeletelt bacon szalonna
tojás,liszt,só.
*
Elkészítés:
Egy tűzálló edényt kibélelek a bacon szeletekkel úgy, hogy kilógjon, mert a végén ráhajtjuk az egészre.
Most sorokat rakunk !
A húst felcsíkozzuk, enyhén sózzuk, ez után lisztben megforgatom.
Ezt a baconnal bélelt edénybe annyit teszünk, hogy takarja a szalonnát.
Ezután megszórjuk a reszelt sajtokkal.
Ezt betakarjuk a sonkával és tarjával.
Ezt addig, amíg minden elfogy.
Ha tele az edény, akkor betakarjuk a kilógó baconnal.
Tegyünk a tetejére fóliát vagy hőálló fedőt.
Ezt betesszük az előmelegített sütőbe.
Kb.
10-15 perc után a fedőt vagy fóliát leveszem és így sütöm tovább.