Hozzávalók:
60 dkg csirke mell
1 dl étolaj
2 dl főzőtejszin
3 csípet majoranna,3 csípet
3 csípet rozmaring
3 csípet gyömbér őrölt
3 csípet szerecseny dió,őrölt
picit sózzuk
,a csírke melllhez
1 narancs
1 nagy alma
másfél dl víz.
*
Elkészítés:
A nagyobb csírke mellllet meg fűszerezzük, és a tepsibe egy dl étolajat teszünk, ezután a fűszerezett csirke mellet el helyezzük, és egy almát meg hámozzuk, és ki magozzuk, és vastagabb szeleteket készítünk, és a narancsot is ugyan így, és a csirke mellet körbe, és be is takarjuk a gyümölcsökkel, és a tejszint rá öntjük, és a kis vizet is, a tepsi tetejét rá tesszük, és közel egy órát forró sütőben pároljuk együtt, majd tető nélkül, húsz percig sütjük zyírjára, nagyon finom lesz.
Jó étvágyat kívánok!