Hozzávalók:
12 szelet karaj,0,5kg csírke máj,1fej vörös hagyma,1cs zsemle morzsa,20dkg liszt,3 tojás,füszerek,fűszerezett burgonya gerezdek.
*
Elkészítés:
A vörös hagymát kevés olajon meg piritjuk és rá rakjuk a csirke májat izesitjük örölt bors majoranna örölt kőmény pici só,hogyha megpirult öszetörjük krumpli nyomon,a karajt fölszeleteljük ki klofoljuk és ha kihült a máj a husba beleteszük és föltekerjük az oldalát dugdosuk be ki ne fojon a máj, majd 1 tálba lisztet teszek aba egy csipet szodabikarbonát és delikátot,másik tálba tojást a harmadikba zsemle morzsát meghempergetem igy fojamatába ahogy leirtam és olajba kisütöm.A lidlbe vettem hozzá füszarezett burgonya gerezdeket amit olajba kisütöttem.Jó étvágyat mindenkinek!