Csípős csirkecomb Toldi fűszerekkel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Csípős csirkecomb Toldi fűszerekkel

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók
10 db csirkecomb
1 evőkanál só
1 tk őrölt Fekete bors (Toldi fűszer )
1kávés kanál Wasabi (Toldi fűszer )
1 kávés kanál chili (Toldi fűszer )
1 kávés kanál fehér mustár (Toldi fűszer )
1 fél csomag fokhagymás pác
fél bögre víz
1dl olaj

*

Elkészítés:

Ha van rá mód  előző este (vagy sütés előtt néhány órával) a csirkecombokat  megmossuk, megsózzuk. Egy nagy tálban összekeverjük a mustárt , a wasabit,a borsot ,a chilit,a fokhagymás pácot ,a fehér mustárt. A húsdarabokat beleforgatjuk  a keverékbe, és jól bekenjük. Éjszakára hűtőbe rakjuk lefóliázva. Másnap egy  egy vastag aljú serpenyőbe kevés olajat öntünk,fél bögre vízet és beletesszük a húst, és az edény aljára lefolyt pácszószt a tetejére öntjük, majd előbb kb 20 percet sütjük lefedve azután további 15 percet anélkül,ropogós  pirosra sütjük .Hozzá burgonya pürét tálalunk finom házi savanyúsággal.
Pikánsan csípős ezért ajánlom azoknak is akik a túl erőset nem szeretik .
www.toldifuszer.hu

Csípős csirkecomb Toldi fűszerekkel

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csípős csirkecomb Toldi fűszerekkel