Csikós Rostélyos vajas galuskával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Csikós Rostélyos vajas galuskával

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
1 kg rostélyos, 25 dkg vhagyma, 1 dl olaj, 2 dkg pirospaprika, 2 dl tejföl, 2 gerezd fokhagyma, bors, só, ízlés szerint,2 dl húsleves 10 dkg füstölt szalonna, ( ÉN MONT EZT ELHAGYTAM)

*

Elkészítés:

Elkészítése :
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban hirtelen pirosra sütjük.
Kivesszük a húst, megpirítjuk a hagymát, megszórjuk paprikával, föleresztjük 2 dl húslevessel (húsleveskockából készült), visszatesszük a húst, és fedő alatt puhára pároljuk.
Ráöntjük a tejfölt, felforraljuk, és a tálra rakott hússzeletekre öntjük.
Minden hússzeletet egy-egy bevagdalt sültszalonna-szelettel díszítünk, galuskával, metélt tésztával vagy makarónival tálaljuk.

Csikós Rostélyos vajas galuskával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csikós Rostélyos vajas galuskával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!