Hozzávalók:
1csicseriborso konzerv
1 kukoricakonzerv
1 amerikai piros paprika
Petrezselyem aprora vágva ízlés szerinti mennyiseg
Lila hagyma apróra vágva ízlés szerinti mennyiseg
Ízesítés: citromlé
Olivaolaj
Só
Őrölt fekete vagy fehér bors
Tetejére: apróra vágott petrezselyem
*
Elkészítés:
A kukorica levét leontom és egy tálba teszem, majd hozzá adom a megmosott és lecsepegtetett csicseriborsót. A megtisztitott paprikát, lila hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk és hozzá adom a kukoricahoz és a csicseriborsóhoz. Ízlés szerint izesitem citromlé, olivaolaj, só, bors majd óvatosan atforgatom, apróra vágott petrezselyemmel szórom meg tálalás előtt. Hűtőben tároljuk. Jó étvágyat hozzá!