Csicseriborsó párolt zöldséggel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Csicseriborsó párolt zöldséggel

Csicseriborsó párolt zöldséggel

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db szamósza (zöldséggel töltött tésztácska) indiai recept alapján
4 szelet szójaszelet (sós vízben puhára főzzük, kinyomkodjuk, majd lisztbe mártva olajban kisütjük)
2 kanál csicseriborsó (áztatás után babérlevéllel, fokhagymával. sós vízben puhára főzve)
20 dkg főtt barna rizs
20 dkg párolt zöldség
sós mogvoró
curry
csiliszósz

*

Elkészítés:

A szamószát kisütjük és a tányérra tesszük, mellé helyezzük a sült szójaszeletet.
Szépen elrendezve köretként, mogyorós currys barnarizst, párolt zöldséget.
Csicseriborsót teszünk a tányérra.
A szójaszeletet és csicseriborsót meglocsoljuk csiliszósszal.
Nyers zöldséggel táIaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csicseriborsó párolt zöldséggel