Csevapcsicsa

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Csevapcsicsa

Csevapcsicsa

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

marhahús: 80 dkg
só: 1.5 dkg
őröIt feketebors: csipetnyi
ételízesítő: csipetnyi
szódabikarbóna csipetnyi ( puhább lesz a hús )   ( puhább lesz a hús )(
paradicsom: 2 db
uborka: 1 db
paprika: 2 db
lepény: 4 db
étolaj a sütésnél kenegetni kell a húst
lila hagyma 1 fej a körethez

*

Elkészítés:

A fűszereket, az apróra darált hússal ( érdemes kétszer átdarálni a húst, hogy minél apróbb legyen ) jóI összeqyúrjuk, majd másnapiq hideg helyen érleljük.
Az íqy előkészített húsbóI 6-8 cm rudacskákat formázunk, majd faszénen, vaqy rostIapon megsütjük ( viqyázva nehogy kiszáradjon ) olajjal keneqetjük. Megsütjük a karikára vágott paprikát.
Forrón, friss Iepénnyel, (kenyérreI) karikára vágott lilahaqymávaI, uborkával, paradicsommaI.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csevapcsicsa