Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
15 dkg margarin (puha)
15 dkg kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
3 egész tojás
3 dl tej
40 dkg rétesliszt
1 csomag sütőpor
1 db citrom reszelt héja
1 csipet só
*
Elkészítés:
A cseresznyét kimagozom.
A cseresznye kivételével az összes hozzávalót egy tálba mérem, jól összekeverem.
Sütőpapíros, vagy kizsírozott, lisztezett tepsibe ( 37×23 cm) öntöm.
A tetejére szórom a kimagozott cseresznyét, ha nem süllyednek le, egyenként lenyomkodom.
200 fokra előmelegített sütőbe kb.
fél óra alatt megsütöm.
Tűpróbával ellenőrzöm.
Ha megsült, még melegen porcukrot szórok a tetejére.
http://karcsifozdeje.
blogspot.
hu/2015/06/cseresznyes-suti.
html