Cserépben sült mustáros lapocka

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

MARGIT

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

12

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Könnyű

Cserépben sült mustáros lapocka

Cserépben sült mustáros lapocka

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 kg lapocka,ízlés szerint,só,bors,majoránna,örölt kömény,fűszerkeverék,fokhagyma,hagyma,

*

Elkészítés:

A lapockát 4 felé vágom.
Be dörzsölöm a fűszerekkel, be kennem mustáral.
És 12 órát állni hagyom.
Sütés ellött a cserép edényt minimum fél óráig hideg vízben áztattom a fedelét is.
A húst bele teszem rá öntöm a páclevet.
Rá szeletelem a paprikát, hagymát, fokhagymát.
( bármilyen zöldség féle mehet rá ).
A tetejét rá teszem és hideg sütőbe teszem.
Be kapcsolom a sütőt.
30-35 perc után meg nézem.
Ha a hús puha le veszem a tetőt.
És rá pirítok a húsra

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Cserépben sült mustáros lapocka