Hozzávalók:
20 dkg liszt
1 sütőpor
2 evőkanál kakaó
10 dkg darált dió
4 tojás
10 kanál viz
25 dkg cukor
KRÉM
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
1 vaniliás cukor
2 dl tej –
2 kanál liszt
Tetejére
csoki Glazur
10 dkg vaj + 3 kanál kakaó + 3 kanál porcukor
*
Elkészítés:
– a tojások sárgáját elkeverjük a cukorral -habosra lassan bele a 10 kanál viz
–belekeverjük a darált diót
-a lisztbe elkeverjük a sütőport és ezt is belekeverjük a masszába ++ a két kanál kakaót
-a legvégén a tojások keményre felvert habját keverjük a tésztába-
sütőpapirral kibélelt tepsibe simitjuk
-előmelegitett sütőbe 20-25 percig //// tüpróbáig /// sütjük
Krém
elkeverjük a cukrot + vajat + vaniliát
-a 2dl tejben elkeverjük a lisztet és pépesre főzzük
-ha kihült a két krémet összekeverjük +
-a kihült tésztára kenjük
a legvégén a glazurral bekenjük a süti tetejét


