Csángó gulyás

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Csángó gulyás

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: 0.5 borjúlapocka

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A húst kockákra vágom. A felhevített olajon üvegesre piritom a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a köménymagot meg a tisztított, zúzott fokhagymát. Két evőkanálnyi vizet öntök rá, és a húskockákat beletéve zsírjára pirítom. Megsózom, majd fedő alatt puhára párolom. Időnként kevés vízzel pótolom az elfőtt levét. Ha már majdnem puha, hozzáteszem az apróra vágott ,kicsit kimosott savanyú káposztát, a felszeletelt, kicsumázott paprikát és a megmosott rizst. Annyi vizet öntök rá, hogy bőven ellepje. Fedő alatt párolom a teljes puhulásig. Végül a tejfölt is belekeverem, összeforralom és forrón tálalom.

Csángó gulyás

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csángó gulyás

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!