Hozzávalók:
15 dkg kristálycukor
6 egész tojás
3 vaníliáscukor vagy
fél üvegcse vaníliaaroma
1 l tej
*
Elkészítés:
Azzal kezdjük hogy a sütőt begyújtjuk, egy tepsibe vizet teszünk.
15 deka kristály cukrot egy 3 literes lábasban megolvasztunk, picit megégetjük, körbe csorgatjuk a lábas oldalán, félretesszük.
15 deka kristály cukrot, 6 egész tojást, jól kikavarunk, nem kell habosítani, majd adunk hozzá fél üveg vanília aromát, vagy 3 csomag vaníliás cukrot, 1 liter tejet, jól összekeverjük, beleöntjük a cukros lábasba, belerakjuk a sütőben lévő tepsibe.
180 fokon 30-40 perc alatt kész, hagyjuk kihűlni, lehet formában is csinálni, amibe öntünk a forró égetett cukorból, ami egy öntet lesz a megkocsonyásodott krémhez.