Hozzávalók:
12,5 dkg liszt
12,5 dkg étkezési keményítő
20 dkg cukor
2 kávéskanál sütőpor
2 ek Costa Rica rum (ha nincs, jó a sima is)
2 dl olaj
4 tojás
1 cs vaníliás cukor
csipetnyi só
*
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 160 fokra.
A lisztet elkeverjük a keményítővel, sütőporral, csipetnyi sóval, és a vaníliás cukorral, egy Új Hullám tányérban.
A Konyhaművész Pro Tálba a tojásokat az olajjal, a rummal és a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a lisztes keveréket.
A tésztát beletöltjük a tésztaadagolóba és a szilikon muffin formákat ¾ részig megtöltjük.
Tűpróbáig sütjük, ez kb. 20-25 perc.