Hozzávalók:
125 g vaj
90 g nádcukor
2 tojás
fél kávéskanál vaníliaesszencia
fél kávéskanál szódabikarbóna
fél kávéskanál só
90 g liszt
2 dl tej
150 g zabpehely
125 g ét-főzőcsokoládé
60 g vegyes olajos mag
*
Elkészítés:
Először is villával habarjuk el a tojásokat, majd habverővel dolgozzuk össze a vajjal, a cukorral és a vaníliával.
Szitáljuk át a lisztet a sóval és a szódabikarbónával, majd dolgozzuk össze a krémmel.
Folyamatos kevergetés mellet adjuk hozzá a tejet, a zabpelyhet, az összetördelt csokoládét és a magvakat is. A tésztából képezzünk korong alakú formákat és rakjuk őket egy sütőpapírral kibélelt tepsire.
Előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.