Hozzávalók:
3 db citrom héja és leve
4 ek kristálycukor
0,5 l tejföl
2 cs habpor
3 dl tej
2 cs babapiskóta
*
Elkészítés:
A citrom héját lereszeljük, majd a levét kifacsarjuk. A habport összekeverjük a tejjel, elkezdjük felverni, hozzáadjuk a cukrot és teljesen kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a tejfült, majd a citrom héját és levét. Az egészet habverővel még eldolgozzuk kicsit. Ha lehet akkor verünk még rajta egy keveset. Egy jénai vagy tepsi alját kitesszük babapiskótával, kenünk rá a citromos krémből. Addig folytatjuk a rétegezést amíg a hozzávalók el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejére krém kerüljön. A tetejét ízlés szerint díszíthetjük. Pár órára hűtőbbe tesszük, majd lehet is fogyasztani.