Hozzávalók:
Krém:
*
Elkészítés:
elkészítés A tojásokból piskótát sütünk a tortaformában.
A krémhez a tojássárgáját a cukorral, a vízzel összekeverjük, beletesszük a citrom levét és héját, majd a lisztet, és gőz fölött sűrűre főzzük.
Alaposan kihűtjük, majd hozzákeverjük a margarint.
A tortalapot 3 felé vágjuk, meglocsolgatjuk a lapokat citromlével.
A hulalát keményre verjük.
Kétfele osztjuk.
A lapokat megtöltjük, először a citromos krémet kenjük a lapra, majd a tetejére hulalát is kenünk.
A tejszín második felét megszínezzük zöld ételfestékkel, kis citromlevet is adunk hozzá.
Mintha kicsit éretlen lenne a citrom, olyan színe legyen.
Ezzel vonjuk be a tortát.
(Jó intenzív, citromos íze van.
) Tetejét citrommal díszítjük.