Hozzávalók:
60 dkg liszt,
20 dkg cukor,
10 dkg zsír,
2 tojás,
2 dkg szalakáli,
2 dl langyos tej
Krém
30 dkg margarin,
30 dkg porcukor ezt habosra keverjük
5 dl tej,
5 kanál liszt,
2 ek. cukor,
1 citrom héja és leve
*
Elkészítés:
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, bele a cukor a tojás és a langyos tejben felfuttatott szalakáli.
Gyenge tésztát gyúrunk amit picit pihentetünk nem kell sokáig 4 részre vesszük és lapokat sütünk.
Krém : A 30 dkg margarin, 30 dkg porcukor ezt habosra keverjük.
6 dl tej, 5 kanál liszt, 1 ek.
cukor, 2 citrom héja és leve ezt össze főzzük és ha kihűlt össze keverjük a cukros margarinnal Tetejére porcukrot szórunk A tepsi mérete 35 x 30 cm