Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A tojások fehérjét habbá verjük hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját és óvatosan belekeverjük a lisztet is.
Sütőpapírral borított sütőlemezre kenjük a piskótát majd előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük.
A sütőpapírt lehúzzuk róla és tiszta konyharuhába göngyöljük.
A zselatint vízbe áztatjuk.
A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk, és a cukorral együtt lábosba tesszük.
Kis lángon felolvasztjuk.
Beletesszük a kinyomkodott, takaréklángon feloldott zselatint, és hűvös helyre állítjuk.
A tejszínt a vaníliás cukorral együtt kemény habbá verjük.
Amikor a citromlé dermedni kezd, a habba keverjük.
A piskótát kigöngyöljük.
Megkenjük a citromkrémmel, feltekerjük, kissé összenyomjuk, majd hűvös helyre állítjuk.
Porcukorral meghintjük, majd felszeleteljük.