Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, rizslisztes szilikonlapon 3 mm vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk, villával megpöttyözzük és sütőpapírral bélelt tepsiben 10 percet sütjük.
Tea mellé, kitűnő vacsora.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
20
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, rizslisztes szilikonlapon 3 mm vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk, villával megpöttyözzük és sütőpapírral bélelt tepsiben 10 percet sütjük.
Tea mellé, kitűnő vacsora.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,